Teatrul Tineretului din Piatra Neamț este prezent zilele acestea la Festivalul Național de Teatru (FNT) de la București. TT este prezent cu două producții ale stagiunii 2017-2018, selectate în FNT la începutul lunii iulie: „Wolfgang”, regizat de Radu Afrim și „Mamă, mi-am pierdut mâna!”, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu.

Spectacolul „Mamă, mi-am pierdut mâna!” a fost jucat pe 25 și 26 octombrie, de la ora 20:00, iar „Wolfgang” va fi jucat pe 27 și 28 octombrie, de la ora 18:00. Toate cele 4 reprezentații au loc la Sala „Majestic” a Teatrului „Odeon” București.

„Mamă, mi-am pierdut mâna!”

Prezența în Festivalul Național de Teatru 2018 vine după alte 10 participări, în această toamnă, ale spectacolelor TT în festivaluri și gale naționale din Iași, București, Bacău, Brăila și Galați. Ultima participare în FNT a trupei TT a fost în 2011, cu spectacolul „Yerma”, de Federico Garcia Lorca, în regia lui László Béres.

FNT are loc la București în perioada 19 octombrie-29 octombrie, directorul artistic al festivalului fiind criticul de teatru Marina Constantinescu. (ZCH NEWS; FOTO: TT)

Articolul precedentL3 CSM Ceahlăul Piatra Neamţ-AFC Botoşani II (27.10; 15:00)
Articolul următorL5A Dochia-Costişa şi Timişeşti-Bodeşti, partidele tari ale rundei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.