Teatrul soților Gheorghe şi Maria Hibovski are casă. Și o mulțime de prieteni apropiați și de sponsori. Inaugurarea sediului, situat în Piața 22 Decembrie nr. 7, într-un spațiu concesionat de la primărie, a fost programată în două etape: seara prietenilor (27 noiembrie) și seara sponsorilor (28 noiembrie).

Vom face ce-am făcut și până acum, spectacole pentru copii, tineri și adulți”, a spus Gheorghe Hibovski.

Mai multe spun sponsorii care au ales să se alăture celor doi artiști el- teatrolog cu alese disponibilităţi de scenarist, regizor şi manager, ea actriţă deosebit de înzestrată atât pentru teatrul de proză, cât şi pentru dans şi cânt.

Sustinem modalitățile prin care individul poate evada din cotidian, cum ar fi teatrul”, afirmă reprezentanții Auto Moldova. ”De altfel, teatrul este și o cale de promovare a adevăratelor valori. Este un fenomen fascinant, privit în dimensiunea sa spectaculară, acesta se află într-o permanentă schimbare şi reconstrucție”.

Celor care vor să se bucure de scenă, Piatra-Neamț le oferă, iată, o noua casă a teatrului, cu 52 de locuri și cu atmosfera de care au nevoie.

Articolul precedentTrofeele Galei Excelenței 150 „Petru Rareș”
Articolul următorFemeie în stare critică, cu arsuri grave pe tot corpul