0:00

VIDEO. FOTO. Tată și fiu la un pas de moarte în pădure: un tractor s-a răsturnat peste ei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi nemțeni, tată și fiul minor, au trecut prin momente de cumpănă după ce au fost prinși sub un tractor care s-a răsturnat. Evenimentul a avut loc astăzi, 3 noiembrie, într-o pădure din localitatea Ion Creangă. Apelul pentru ajutor, prin numărul unic de urgență 112, a fost înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 13:28.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere, un autocamion cu container multirisc, o autospecială pentru descarcerare grea și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA). Intervenția a avut loc într-o zonă greu accesibilă, la o distanță de circa 1,5 kilometri de calea rutieră de acces.

VIDEO. FOTO. Tată și fiu la un pas de moarte în pădure: un tractor s-a răsturnat peste ei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa fața locului salvatorii au găsit un tractor cu remorcă ce transporta lemne, răsturnat, una din victime fiind prinsă sub o roată a tractorului, iar alt bărbat era prins între tractor și remorcă. „Pompierii au acționat pentru scoaterea celor două persoane care ulterior au fost preluate de echipajele SMURD pentru îngrijiri medicale. Cei doi bărbați în vârstă de 17 și 51 de ani au fost transportați la CPU Roman”, anunță ISU Neamț.

FOTO / VIDEO: ISU Neamț

(G.S.)

Articolul precedentL2 CSM Ceahlăul Piatra Neamț-CSM Slatina (04.11, 11:00)
Articolul următorPiatra Neamț. Accident rutier provocat din neglijență
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.