0:00

Târgul Anual al Colecţionarilor de la Piatra-Neamţ – ediţia a XXIV-a, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAsociaţia Filateliştilor Neamţ şi Clubul Colecţionarilor Piatra-Neamţ organizează, la acest sfârşit de săptămână, Târgul Anual al Colecţionarilor de la Piatra-Neamţ, manifestare ajunsă la ediţia a XXIV-a.

Conform programului, vineri, 23 iunie, de la ora 16:00, la Muzeul de Istorie şi Arheologie Piatra-Neamţ vor avea loc un simpozion şi o expoziţie, dar şi acordarea diplomelor Asociaţiei Filateliştilor pe anul 2017.

Sâmbătă, 24 iunie, pe Terasa „Unic”, de la ora 8:00, se deschide Târgul Colecţionarilor. În aceeaşi zi, dar de la ora 13:00, sub genericul „Colecţionar prin Piatra-Neamţ: să recunoaştem oraşul şi împrejurimile”, se propune vizitarea municipiului reşedinţă de judeţ.

Duminică, 25 iunie, sunt programate concluzii, impresii şi gânduri de viitor, într-un dialog al participanţilor şi organizatorilor.

„Bine! Mai avem un pas, nu uşor, pentru a ajunge la ce ne-am propus în 1994! Vom discuta despre cartofilie și rolul colecționarului în societate, recuperarea trecutului imagistic și importanța lui în istoriografia locală și nu numai ! Participanți cu realizări și suflete deosebite din întreaga țară, de toate vârstele, religiile… Se vor acorda diplome de merit, atenții… O plimbare de documentare – Pe urmele cărților poștale ilustrate…”, a declarat Viorel Nicolau, reprezentantul Asociaţiei Filateliştilor Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentTraseu de via ferrata în Rezervația Naturală Cheile Șugăului-Munticelu
Articolul următorFOTO O femeie și fetița ei, de 4 ani – victimele accidentului din Dumbrava Roșie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.