Primarul Daniel Harpa anunţă faptul că, vineri, 20 martie va avea loc o altă acţiune de dezinsecţie pe raza oraşului şi la mai multe instituţii.

La ora 14 se va face dezinsecţie în sediul primăriei, apoi, aceeaşi procedură se va desfăşura şi în sediile Evidenţei Populaţiei, Poliţiei Naţionale, Casei Culturii „Ion Creangă” şi în Piaţă.

La orele 21 se va face dezinsecţie pe principalele artere din oraş, cât şi în parcuri.

Regulat vom face astfel de acţiuni de dezinfecţie în mai multe zone şi clădiri din oraş, pentru a preveni orice risc de contaminare şi de a proteja populaţia. Trebuie să fim conştienţi de situaţie şi să fim vigilenţi şi precauţi. Fac un niu apel către cetăţeni să nu se deplaseze în oraş sau la instituţii publice dacă nu este necesar. Să stea în case, sau dacă ies pentru o urgenţă să evite aglomeraţia şi spaţiile închise. Administraţia locală este în permanentă monitorizare şi vigilenţă, pentru a preveni situaţii nedorite. Fac apel şi către cetăţenii care vin din ţări ca Italia sau Spania să anunţe autorităţile şi să se autoizoleze la domiciliu. Trebuie să fim responsabili şi conştienţi”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

C.T. STURZU

2 COMENTARII

  1. Bună dimineața, focare de infecție cu acest virus sînt in toate țările Europei inteligent este tot ce vine din afara țării să stea în carantină.

  2. Sunteti de lauda Domnule Primar pentru actiunile intreprinse ! Sa va dea Dumnezeu sanatate dvs. si familiei.

Comments are closed.