Târgu-Neamț: Un TIR a izbit un autoturism în altul. Un bărbat a fost rănit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn autoturism a fost proiectat ca o popică într-o altă mașină, de către un TIR scăpat de sub control și intrat pe contrasens. S-a întâmplat astăzi, 19 octombrie, pe strada Mărășești din orașul Târgu- Neamț.

“Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 51 de ani, din Grumăzești, conducea un autotren, pe strada Mărășești, în Târgu-Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa în fața sa, pe care l-ar fi proiectat într-un autoturism ce se deplasa pe sensul opus”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Târgu-Neamț: Un TIR a izbit un autoturism în altul. Un bărbat a fost rănit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPână la sosirea forțelor de intervenție cele patru persoane implicate in accident au ieșit din autovehicule. Un bărbat de 70 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, a fost preluat de echipajul SAJ, cu mai multe traumatisme și transportat la CPU Târgu Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentDeputat PNL Mara Calista: Pensii mai mari din Piloanele II, III și IV prin impozitarea echilibrată a acestora
Articolul următorElevii să fie îndrumați profesional din gimnaziu propune șefa Agenției de Șomaj Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.