reclama autocenter

tg cl oct 2014Miercuri, 22 aprilie, la ora14:00, va avea loc o ședință ordinară a Consiliului Local Târgu-Neamț cu 16 proiecte pe ordinea de zi. Din cele 16 proiecte supuse spre aprobare , ne rețin atenția 5 privind acordarea titlului de cetățean de onoare unor personalități și validarea mandatului de consilier local a doamnei Dorica Luca, care îl înlocuiește pe regretatul Mișu Câmpeanu. De altfel, lui Mișu Câmpeanu i se va conferi titlul de cetățean de onoare. Ceilalți 4 nominalizați pentru a primi titlul de cetățean de onoare, sunt: Nicolae Scurtu, Cristina Emanuela Dascălu, Elisabeta Gheorghiță și generalul Ștefan Dănilă, ajuns consilier al premierului Victor Ponta.

Primarul Daniel Harpa a dorit să ne explice motivele pentru care Mișu Câmpeanu va primi titlul de cetățean de onoare: „Regretatul Mișu Câmpeanu merita acest titlu prin tot ceea ce a făcut pentru orașul Târgu-Neamț. Implicarea sa în viața culturală și socială a orașului, dăruirea sa în tot ceea ce însemna binele comunității, faptul că a compus imnul orașului, sunt o parte din motivele acestui titlu ce vrem să i-l oferim în cinstea memoriei sale. Calitățile sale umane și profesionale îl recomandă”.

În aceeași ședință aleșii locali vor saluta prezența în rândurile lor a doamnei Dorica Luca din partea PNL care îl va înlocui pe regretatul Mișu Câmpeanu. Dorica Luca este născută în anul 1962 în comuna Drăgușeni, județul Suceava, dar copilăria și-a petrecut-o în comuna Răucești-Neamț. A absolvit în anul 1981 Liceul Agricol „Ion Ionescu de la Brad” din Roman, după care a devenit tehnician la CAP Răucești. Din 1986 până în 1989 a lucrat la CAP Târgu-Neamț, iar din 1993 a început munca la sera orașului ca muncitor, apoi ca tehnician, iar actualmente ca șef de activitate la sera ajunsă între timp în subordinea societății EUROSAL. În anul 2011 a absolvit Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Agronomie din Iași, dar a urmat și un master în Producerea semințelor și materialului săditor-horticol. Luca Dorica este căsătorită, are patru copii și patru nepoți.

Ea ne-a declarat că vine în legislativul târgnemțean cu optimism și convinsă că va pune umărul pentru a sprijini comunitatea pe care o reprezintă: „Sunt mândră că pot contribui la dezvoltarea orașului nostru prin proiectele pe care le voi iniția și sunt convinsă că voi colabora bine cu noii mei colegi. Voi face politica cetățeanului și voi veni în sprijinul comunității. Mulțumesc colegilor mei din partid pentru încrederea acordată”. (C.T. STURZU)

Articolul precedentNEAMŢ: Elevii, față-n față cu veteranii de război
Articolul următorNEAMŢ: Copac rupt de vânt, căzut pe acoperişul unei case
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.