0:00

Târgu Neamţ. Poliţia Locală implicată în rezolvarea unui caz de tâlhărie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMarți, 8 iunie o patrulă a Poliţiei locale care se afla în cartierul Humuleşti a fost sesizată de către o persoană, care reclama că a fost jefuită de o sumă de bani. Acționând cu rapiditate, polițiștii au descoperit făptaşul, o femeie de etnie rromă din comuna Vânători-Neamţ, pe care au predat-o Poliţiei Naţionale pentru cercetări.

Noi avem astfel de patrule în fiecare zi în diferite zone ale oraşului. Nu de puţine ori am fost sesizaţi de către cetăţeni că au fost deposedaţi de sume de bani sau bunuri materiale şi evident că intervenim, aflăm făptaşii şi-i ducem la sediul poliţiei naţionale pentru cercetări. Încercăm să asigurăm un climat de siguranţă locuitorilor oraşului şi turiştilor sau celor care ne tranzitează oraşul”, ne-a spus Florin Tofan, şeful poliţiei locale Târgu Neamţ.

Primăria oraşului a achiziţionat o trotinetă electrică care va putea  fi folosită în patrulare de către polițiștii locali în sezonul de vară. „Este un început și un experiment, sunt sigur că mulți vor zâmbi, dar încercăm pe toate căile să adaptăm activitatea polițiștilor la condițiile locale de trafic. Să nu se mire nimeni dacă în zona centrală și în parcuri vor vedea polițiști locali pe asemenea trotinete sau pe biciclete”, a spus primarul Daniel Harpa.

C.T. STURZU

Articolul precedentRafinament scandinav în Piatra-Neamț: Cybernet Autocenter te invită la test drive cu Volvo!
Articolul următorȘtire actualizată. Trei mașini implicate într-un accident de circulație la Sala Polivalentă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.