Sunt deja câțiva ani de când oraşul Târgu Neamţ a devenit o adevărată pepinieră de cadre pentru judeţ, chiar pentru ţară, dacă ne gândim la Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei.
Și se întâmplă din nou. De data aceasta, Târgu Neamţ o va trimite la judeţ pe Nicoleta Ciocârlan, fost director executiv adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială a primăriei. Ea va ajunge şef al unui serviciu din Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Neamţ.
Primarul Daniel Harpa ne-a explicat: ”Doamna Nicoleta Ciocârlan a depus o cerere prin care solicita transferul la DGASPC. Cum postul dânsei de director executiv adjunct de la DAS Târgu Neamţ a fost desfiinţat, am fost de acord. Am colaborat foarte bine cu dânsa şi, cât voi fi primar, o aştept oricând înapoi. Îi doresc mult succes!
Contactată telefonic, Nicoleta Ciocârlan nu a dorit să declare nimic pe această temă.
Nicoleta Ciocârlan lucrează în primărie din 1995 şi, alături de primarul Harpa, a fost cea care a pus umărul la înfiinţarea Direcţiei de Asistenţă Socială din primărie. Ea a obţinut prin concurs funcţia de director executiv adjunct, dar, în luna mai a acestui an, printr-o hotărâre de consiliu local, postul a fost desfiinţat. De altfel, prin primărie, se fac pronosticuri şi pentru alte angajate care sunt pe picior de plecare spre alte instituţii de la judeţ. (C.T. STURZU)