O veste bună pentru cetățenii care locuiesc la blocurile și casele de la întrarea pe str. Veronica Micle, drum ce duce pana la fosta fabrica de fructe și pădure. Porțiunea care aparține de domeniul public al orașului (de la sensul giratoriu de lângă pod Ozana) și până în zona platformei de gunoi urmează a fi asfaltată în cursul lunii septembrie.

Târgu Neamț: O porțiune din str. Veronica Micle va fi asfaltată, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Târgu Neamț: O porțiune din str. Veronica Micle va fi asfaltată, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘtim despre starea deplorabila a străzii Veronica Micle, dar din păcate nu putem asfalta decât porțiunea care este în administrarea orașului. Restul străzii este în administrarea celor de la Direcția Silvică Neamț, care au promis ca o vor asfalta anul viitor. Asfaltarea porțiunii de la sensul giratoriu până la capătul blocurilor va fi realizată cu bani de la bugetul local. După ce vom amenaja cele necesare pentru apa fluvială vom asfalta si pe străduța din fața celorlalte blocuri din spate, din zona garajelor„, ne-a declarat Vasile Apopei, viceprimarul orașului Târgu Neamț.

C.T.S

Articolul precedentDrumul Național 15 blocat de un transport agabaritic la Săvinești
Articolul următorGrupul Local Pescăresc Neamț anunță lansarea apelului de primire proiecte pentru Măsura 2 – Conservarea și protecția mediului, promovarea zonei, a patrimoniului cultural și natural
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.