pietricica turism

Patroana frizeriei “Capelli Style” Târgu-Neamț, Florentina Martin, inițiază o nouă campanie umanitară dedicată copiilor şi bătrânilor nevoiaşi, o data cu apropierea sărbătorilor Pascale. Campania se derulează în perioada 9-20 aprilie.

Apelăm din nou la bunăvoința cetăţenilor și a mass-mediei, de a ne transmite mesajul către toți oamenii generoși și cu inimă. Orice donație care considerați că le poate fi de folos acestor copii la școală, este benefică. Donațiile se vor face la sediul frizeriei Capelli Style, iar pentru detalii puteți suna la 0735/915370. Noi vă mulțumim și vă rugăm să fiți alături încă o dată de cei care au nevoie de ajutorul nostru. Dacă cunoaşteţi cazuri sociale deosebite, vă rugăm să ni le sesizaţi”, a declarat Florentina Martin.

În cadrul campaniei se vor strânge haine, jucării, alimente neperisabile şi bonuri de masă. Punctul de colectare va fi sediul frizeriei, vis-à-vis de Arta Decorativă, iar cei care doresc să facă donaţii pot aduce pachetele conform următorului program: de luni până sâmbătă între orele 09-19 şi duminică între orele 10 şi 14.

C.T. STURZU