Consiliul Local Târgu-Neamț a aprobat, joi, 27 iulie, desemnarea a doi reprezentanți în Consiliul de Administrație la SC Stațiunea Oglinzi SA, pentru perioada august-septembrie 2017.

Viorel IOVOAIA

PSD a venit cu două propuneri: juristul Viorel Iovoaia și Cătălin Acsintoae. Primul este director al sucursalei Raiffeisen Bank Târgu-Neamț, lichidator judiciar, fost consilier local. Cătălin Acsintoae este soțul doamnei consilier local PSD, Ana Acsintoae și om de afaceri în Agapia.

Ana ACSINTOAE

PNL a venit cu o singură propunere: avocatul Ștefan Nechita.

În urma votului secret, cele două propuneri ale grupului PSD au avut câștig de cauză: Viorel Iovoaia – 14 voturi pentru și 3 împotrivă, Cătălin Acsintoae – 12 voturi pentru și 5 împotrivă, iar Ștefan Nechita – 5 voturi pentru și 12 împotrivă.

Consilierul local PSD Ioan Rucsăndescu a dorit să intervină: „Îi cunosc personal pe cei doi și mă bucur că vor face parte din Consiliul de Administrație. Domnul Acsintoae vine din mediul privat, iar domnul Iovoaia are o mare experiență juridică prin funcțiile pe care le-a deținut și le deține. Consider că sunt cei mai potriviți oameni pentru a face parte din CA la Stațiunea Oglinzi”.

Au urmat înțepăturile din partea Mariei Vrînceanu, de la PNL: „După cele trei luni de interimat, presupun că unul din cei doi va fi și noul administrator al stațiunii. Așa se zvonește. Și nu mă refer la domnul Iovoaia, ci la cealaltă persoană”.

„Domnul Iovoaia nu va fi niciodată administrator. Vă garantez. De abia am reușit să-l conving să fie membru în CA. Pe noi ne interesează să salvăm stațiunea”, a replicat primarul Daniel Harpa. (C.T. STURZU)

Articolul precedentRezultate finale la concursul directorilor
Articolul următorTot ce trebuie știut despre cuptorul incorporabil Hansa
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.