Mai mulţi cetăţeni din Târgu Neamţ ne-au sesizat şi ne-au trimis şi fotografii, din care se observă că la un restaurant din localitate micii sunt preparaţi în locul în care se află două containere de gunoi, un adevărat focar de infecţie. Cetăţenii mai spun că aceeaşi zonă unde se prepară micii este utilizată şi pe post de… toaletă, ca să nu mai vorbim de haitele de câini care îşi fac veacul pe lângă respectivele containere.

“În acel loc tot timpul este mizerie. În afară că mai tot timpul vin ţiganii şi scormonesc prin containerele de gunoi, mai sunt şi persoane care îşi fac nevoile tot în acea zonă, uneori chiar în spatele containerelor, sau haite de câini care se adună în parcare. Ce e revoltător e faptul că angajaţii restaurantului respectiv prepară mici la grătar chiar lângă acele containere de gunoi. Nu de puţine ori, fumul de la grătar ne afumă toate apartamentele de la blocurile din vecinătate. Nu ştim ce să mai facem. Însă întrebarea noastră este dacă este normal, dacă este igienic să se facă mici exact lângă containerele de gunoi”, ne spune o doamnă, care locuieşte într-un bloc din spatele restaurantului.

“Povestea e veche. Cei de la acest restaurant pregătesc mâncarea pentru praznice sau nunţi, cum ar fi cârnaţi, mici sau alte produse din carne la grătar, chiar în locul unde se află containerele de gunoi. Ori de câte ori se întâmplă asta trebuie să închidem geamurile că ne intră fumul în apartamente. Am înţeles că cineva de la blocuri ar fi sesizat ce se întâmplă, dar nu s-a luat nicio măsură”, ne confirmă şi un domn de la un bloc vecin cu restaurantul. (C.T. STURZU)

4 COMENTARII

  1. Ce nu cunoasteti e vestitul CENTRAL cu marele Buzdea care nu poate sa-i faca nimic nimeni

Comments are closed.