În curtea primăriei vechi a oraşului Târgu-Neamţ se vor construi un magazin bisericesc şi o sală de conferinţe. Clădirea va fi realizată de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, iar terenul care deja a fost împrejmuit a fost dat în concesiune de către primărie.

„Am concesionat un teren din curtea vechii primăriei Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, unde se vor construi un magazin bisericesc şi o sală de conferinţe. Noi le-am pus la dispoziţie terenul, iar la primăvară vom veni cu asfaltarea aleilor şi alte îmbunătăţiri, care vor înfrumuseţa zona. Sunt încântat de acest proiect”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

„Este vorba de construirea unui centru de conferinţe, dar şi de pelerinaje. Construcţia este a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei şi aşteptăm ordinul de începere a lucrărilor. Acum suntem în perioada de întocmit planul de urbanism. Mai sunt nişte etape de parcurs până la începerea efectivă a lucrărilor”, ne-a precizat protopopul de Târgu-Neamţ, preotul Nicolae Axentioi. (C.T. STURZU)

Articolul precedentMoarte suspectă la Bălţăteşti
Articolul următorFOTO Dragoş Chitic şi Răzvan Burleanu au făcut schimb de tricouri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.