0:00

Târgu Neamț: “Lunetistul” cercetat penal!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn vânător, în vârstă de 34 de ani, din comuna Timișești dar care locuiește în Târgu-Neamț, și-a montat la două arme letale pe care le deținea câte o lunetă cu night vision, dispozitive interzise în țara noastră.

Bărbatul este autorizat pentru cele două arme, însă, prin montarea acestor dispozitive cu termoviziune și “red point” a încălcat legislația privind regimul armelor și munițiilor, iar amele au devenit practic, inutilizabile legal.

Sâmbătă, 15 octombrie, polițiștii de investigații din Târgu-Neamț, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au efectuat o percheziție, în Târgu-Neamț, la domiciliul bărbatului. În urma acestei acțiuni, polițiștii au descoperit cele două arme letale cu glonț deținute legal, care aveau montate sisteme de ochire pe timp de noapte.

Bărbatul are acum dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Armele și dispozitivele respective urmează să fie supuse unei expertize.

Angela Croitoru

Articolul precedentAccident în Piatra Neamț. Trei femei au ajuns în spital
Articolul următorL4 Victoria Horia se menţine cu punctaj maxim după derby-ul cu Voinţa Ion Creangă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.