0:00

TÂRGU-NEAMŢ: La borcanul cu miere al puterii – întreg PMP-ul trece la PLR!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiViorel Bălțătescu va prelua oficial de mâine (21 mai) frâiele organizației Partidului Liberal Reformator. Joi, 21 mai la ora 10:00 va avea loc o conferință de presă la noul sediu al organizației, în care acesta își va prezenta echipa și obiectivele politice. De menționat faptul că Viorel Bălțătescu a fost până mai ieri, șeful organizației Partidului Mișcarea Populară. Tot Viorel Bălțătescu a fost și un lider marcant al PDL în ultimii ani, fiind chiar și consilier local. Și-a dat demisia din legislativul târgnemțean în 2014 când a preluat șefia organizației orășenești a PMP. Viorel Bălțătescu ne-a declarat în exclusivitate faptul că va veni la PLR împreună cu toată organizația PMP Târgu-Neamț.

„Am fost, sunt și voi fi întotdeauna un om de dreapta, de aceea sunt convins că împreună cu echipa de la PLR vom veni în sprijinul comunității din Târgu-Neamț cu proiecte viabile și realiste care să aducă beneficii mediului de afaceri. PLR este un partid de dreapta în care se regăsește o echipă de oameni valoroși cu un președinte eminamente liberal și competent, în persoana domnului Călin Popescu Tăriceanu. Sunt mândru că fac parte din echipa domnului președinte al PLR Neamț, Ion Asaftei, un lider cu reale valeități politice și administrative. Îi așteptăm pe cei dornici să vină în echipa noastră”, ne-a declarat Viorel Bălțătescu. (C.T. STURZU)

Articolul precedentIAŞI: Motociclist luat pe sus!
Articolul următorMugur COZMANCIUC: Mărirea alocațiilor, o măsură care asigură un minim de protecție a statului pentru copiii săi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.