TÂRGU NEAMŢ: Invitație la handbal old-boys, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSâmbăta, 13 august, de la ora 16:00, în sala de sport de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu-Neamț, va avea loc o întâlnire de handbal „Old Boys”, între echipa masculină a CSS Piatra-Neamț și cea a CSS Târgu-Neamț.

Aceste partide au loc periodic la Târgu-Neamț, evenimentul sportiv fiind deja la a patra ediție, și sunt organizate în memoria antrenorului Aurel Tololoi. La acest eveniment sportiv sunt invitate să participe și echipe din alte județe.

TÂRGU NEAMŢ: Invitație la handbal old-boys, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Aceste întâlniri au început din 2012 și le organizăm de cel puţin două ori pe an. Evenimentul major de handbal «Old Boys» îl reprezintă însă «Memorialul Aurel Tololoi» unde avem invitate echipe şi din alte judeţe, eveniment pe care îl dorim să îl organizăm şi anul acesta ajuns deja la ediţia cu numărul IV. Echipa masculină de handbal juniori a CSS Piatra Neamţ a adus primul titlu naţional pe meleagurile nemţene în anul 1985. Antrenor: Otto Heel. Jucători: Bogdan Filimon, Alen Hartman, Daniel Toma, Sorin Baciu, Elvis Gaiţ, Florin Pitariu, Cristi Bursuc, doar câţiva dintre ei, iar de la Târgu Neamţ echipa de handbal este compusă din băieţi de la Clubul Sportiv Școlar, echipă care a marcat începuturile carierei de profesor-antrenor ale regretatului Aurel Tololoi. Jucători: Enciu Iulian, Gaman Valentin, Petrica Florin, Vrînceanu Iulian, Strujan Teodor şi mai tinerii Nechita Stefan, Ciubotaru Alexandru, Mişca Răzvan, Cojocariu Adrian”, ne-a declarat Iulian Vrînceanu, unul din organizatorii acestui eveniment sportiv și jucător de bază al echipei de handbal old-boys de la Târgu-Neamț. (C.T. STURZU)

Articolul precedentMedicul Juncu propune: „Dați un leu pentru Spitalul Județean”!
Articolul următorZeci de kilograme de carne expirată retrase de la vânzare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.