0:00

Târgu-Neamț: Fostul polițist lovit de un țigan a decedat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIoan Doroftei, fostul polițist bătut de un țigan într-un bar din Târgu-Neamț a decedat în cursul acestei dimineți, într-un spital din Iași. Era în stare foarte gravă, în comă. Agresorul va fi pus, cel mai probabil, sub acuzarea pentru omor.

Știre inițială. Un fost polițist a avut ghinionul să intre într-un bar din Târgu-Neamț, sâmbătă, 3 februarie, pentru a încerca să potolească o persoană recalcitrantă care cerea de băut deși se afla într-o stare avansată de ebrietate. Consemnăm, nu că ar exista vreo tendință de culpabilizare a cuiva, că respectivul era de etnie rromă. Polițistul, ieșit între timp la pensie, a fost chemat de către o persoană aflată în bar pentru a-l liniști pe personajul cu pricina, care cerea insistent să i se dea băutură. La sosirea fostului polițist, individul aflat în stare de ebrietate, i-a aplicat o lovitură devastatoare în față, care l-a lăsat inconștient pe podea pe fostul polițist. El este internat la spital, în stare destul de gravă.

La fața locului a sosit un echipaj de poliție, care a luat ca probe imagini video de pe camera de supraveghere, declarații, în vederea stabilirii cauzei conflictului și a vinovatului.

Tânărul de etnie rromă are 27 de ani și are domiciliul în comuna Vânători. Se pare că acesta se află deja în arest la domiciliu, conform unui lider al rromilor din orașul Târgu-Neamț.

Z.C.

Articolul precedentUnde mergem în weekend? Bunătăți tradiționale, futsal, poezie și teatru
Articolul următorNeamț. Două firme închise de pompieri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. De ce nu a sunat la 112 ???? Dc sa îl cheme pe acel domn (sau putea fi oricine )”exista lege , politie,paza”ea este cea mai vinovata de moartea lui Doroftei.asa că să tragă consecințele.

  2. Tigan suna cam urat,rrom era mai potrivit indiferent ce a comis….dar cum in comuna piatra neamț polis e sef si face ce vrea mușchii ei ,e de inteles.

Comentariile sunt închise.