tg apa serv avarieUn comunicat al celor de la Apa Serv anunță că, din cauza unei avarii la conducta de aducțiune de la stația de captare Preutesti, începând de miercuri 22.07.2015, ora 23:00 se va opri furnizarea apei în orașul Târgu Neamț. În fapt, furnizarea apei s-a făcut în program restricționat începând cu ziua de joi 23.07.2015 ora 04:00 până vineri 24.07.2015 ora 16:00. Comunicatul mai anunţa că programul de furnizare va fi 04:00 – 11:00 și 16:00 – 22.00.

În plină caniculă mai mulți cetățeni din Târgu-Neamț s-au plâns de faptul că lipsa apei în aceste zile este un atentat la sănătatea oamenilor.

„Faptul că Apa Serv a oprit furnizarea apei potabile pentru două zile când toate prognozele meteo arată cea mai mare caniculă și sfaturile medicilor includ continua hidratare a organismului, mi se pare un atentat la sănătatea noastră”, ne spune revoltată o doamnă ce locuiește la bloc.

tg apa serv directorContactat telefonic, Iustin Lungu, directorul Apa Serv Zona Nord –Târgu-Neamț anunță că avaria de pe conducta de aducțiune de la Preutești din comuna Timișești a fost remediată și începând de azi apa nu va mai fi întreruptă.

„Problema avariei pe conducta de aducțiune de la Preutești a fost remediată. A trebuit să restricționăm apa pentru că stația de captare de la Lunca nu face față. Azi o să mai fie întreruptă apa doar în centrul orașului unde există o avarie. Unii cetățeni ne-au sunat și ne-au înjurat, dar să știți că nici pentru noi nu a fost o situație plăcută. Am fost nevoiți să facem aceste întreruperi de apă. Oricum, mai există riscul unor avarii în aceste trei luni de zile cât mai durează reparațiile la rezervorul de apă, iar atunci va trebui să sistăm din nou apa”, ne-a declarat Iustin Lungu. C.T. STURZU

În acest context, un apel către populaţie a făcut şi Primăria Târgu Neamţ – Apel-catre-populatie

Articolul precedentAUTOSTRADA MOLDOVA – ARDEAL, şanse slabe de realizare până-n 2020!
Articolul următorTitularizare: Rezultate finale – Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.