0:00

DTârgu Neamț: doi tineri reținuți pentru furturi din mașini, ZCH NEWS - sursa ta de informațiioi tineri din județul Botoșani, de 26 respectiv 35 de ani, sunt principalii suspecți într-un furt din autoturisme din orașul Târgu Neamț.

“Investigațiile efectuate până în prezent au relevat faptul că, în noaptea de 30 spre 31 mai 2022, cei în cauză ar fi sustras filtrele de particule de la două autoturisme staționate pe raza orașului Târgu-Neamț.

În continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, la data de 5 august a.c., polițiștii au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară în județul Botoșani.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor bănuite de comiterea faptei. 

Cei doi au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat, au fost reținuți pentru 24 de ore”, precizează agent principal Georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Sâmbătă, 6 august, magistrații Judecătoriei Târgu-Neamț au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi.

În activități, au fost angrenați polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dorohoi și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și Botoșani.

Angela Croitoru

Articolul precedentL2 Poli Iaşi a reuşit “să-nchidă” poarta cu nou-promovata Oţelul Galaţi
Articolul următorStructura anului școlar 2022 – 2023
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.