Actualizare: Ieri, 14 martie, cei doi bărbați de 29, respectiv 30 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost prezentați Judecătoriei Târgu-Neamț. Magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile, în cazul bărbatului de 30 de ani şi control judiciar pentru 60 de zile pentru cel de 29 de ani.

Știre inițială: Doi bărbaţi, în vârstă de 29 şi 30 de ani, din Răuceşti, respectiv Săcăluşeşti (comuna Agapia) sunt principalii suspecţi într-un furt petrecut în noaptea de 11 martie anul acesta la o societate din Târgu Neamţ. Prejudiciul creat a fost de 28.000 de lei.

Știre actualizată. Târgu Neamţ. Doi bărbați bănuiţi că au furat scule electrice în valoare de 28.000 lei, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Din primele informaţii, aceştia „ar fi pătruns prin escaladarea unui gard și ulterior prin efracție, în magazia unei societăți comerciale din Târgu-Neamț, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și scule electrice, pe care le-ar fi transportat la domiciliul bărbatului de 29 de ani, din Răucești. Ulterior, la data de 13 martie a.c., cei în cauză ar fi transportat bunurile, la o altă locație, de pe raza localității Săcălușești“, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Știre actualizată. Târgu Neamţ. Doi bărbați bănuiţi că au furat scule electrice în valoare de 28.000 lei, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Poliţiştii de investigaţii criminale din Târgu Neamţ au reuşit ieri, 13 martie, să pună cap de la cap dovezile, să-i identifice şi să-i aducă la audieri. Prejudicial a fost recuperat integral şi restituit firmei.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Angela Croitoru

Articolul precedentTânăr poliţist din Botoşani găsit mort în Parcul Copou
Articolul următorOperează cataracta la Clinica Platinum
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.