tg mihaela marianDin motive personale, care au legătură cu faptul că nu poate împăca și ”capra” demnităților publice, și ”varza” afacerilor personale, consilierul local PSD Mihaela Marian a demisionat din două dintre comitetele și comițiile din care făcea parte, respectiv consiliile de administrație de la Liceul „Vasile Conta” și de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”. Dincolo de motivele invocate și declarate public de doamna social-democrată și de lipsa timpului, din declarațiile sale au răzbătut nuanțe de ușoară dezamăgire, apropo de unii dintre colegii săi, de consiliu, de partid și de oraș:

Am decis să-mi depun demisiile din Consiliul de Administrație de la cele două licee din motive personale. Am depus cerere și la domnul primar. Să mai vadă și alții cum e să fii consilier și membru în aceste consilii de administrație. Să nu mai umble după contracte! Eu m-am dedicat și m-am implicat în activitatea acestor școli. Vă pot mărturisi că cei doi directori m-au rugat să nu plec, dar așa am hotărât și nu mai revin asupra deciziei. Mi-am făcut treaba și nimeni nu are ce să-mi reproșeze. Le mulțumesc tuturor pentru colaborare. Sunt și eu om de afaceri și nu am timp să fiu și la școli și la afaceri. Poate să mă înlocuiască domnul Dron, domnul Bârsan, doamna Chidovăț, domnul Marian Viorel și chiar membri din PNL. Mie nu-mi mai permite timpul. Am pus punct și atât!”.

De fapt, un punct și virgulă, fiindcă, după cum a declarat Mihaela Marian, din consiliul local al Târgului nu intenționează să demisioneze. Nu deocamdată. Dacă are supărări legate de administrație, politică și persoanele care practică aceste ”activități”, le-a ținut pentru sine.

Daniel Harpa, primarul Târgului și superiorul ierarhic al doamnei Marian pe linie de partid, s-a arătat cel puțin indiferent la acțiunile acesteia:

Consilierii locali vor alege alte persoane în consiliile de administrație de la cele două școli, în urma demisiei doamnei Marian. Dacă dumneaei vrea să-și dea demisia și din Consiliul Local, nu-i nicio problemă. Avem cu cine o înlocui. Cu domnul Vasile Stan. Știu că o să spuneți că este membru la Partidul Liberal Reformator, dar vă asigur că nu este. El este membru la PSD”.

Drept dovadă că, încă o dată, se confirmă că nimeni nu este de neînlocuit și cu atât mai puțin în administrația politică. (C.T. STURZU)

Articolul precedentZero grade pe Ceahlău, s-a terminat cu pantalonii scurţi
Articolul următorAmicalul Ceahlăul – Gaz Metan Mediaş a fost reprogramat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.