0:00

Sâmbătă, 23 aprilie, la ora 13:30, la Biroul Circumscripției Electorale Nr. 5 din incinta primăriei Târgu-Neamț, și-a depus candidatura pentru funcția de primar Traian Humulescu, președintele PNL din urbe și actual viceprimar. Și, dacă tot a venit însoțit de echipa sa de la PNL, s-a depus și lista de consilieri locali liberali. Traian Humulescu a fost susținut și prin prezența liderului PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, care i s-a adresat cu apelativul „domnul primar Humulescu”. Fotografii:

„Astăzi, este o zi importantă pentru Biserica Creștin Ortodoxă. Este o sărbătoare sfântă de Sf. Mucenic Gheorghe. Dar, este o zi importantă și pentru comunitatea din județul Neamț și pentru comunitatea din Târgu-Neamț. Domnul primar Traian Humulescu și-a depus, astăzi, candidatura și pe acest drum va porni cu frică de Dumnezeu și dragoste față de locuitori. Va avea sprijinul comunității de aici, a organizației PNL de aici și mai ales sprijinul organizației județene PNL. Așa să ne Ajute Dumnezeu!”, a declarat Mugur Cozmanciuc liderul PNL Neamț.

„Am depus dosarele de candidaturi pentru funcția de primar și candidații pentru Consiliul Local. Avem o echipă sudată, o echipă unită și puternică. Din această echipă fac parte și tineri, avem și femei puternice, avem oameni noi, dar avem și oameni cu experiență și maturitate de la care cei tineri au ce învăța. Avem un program de guvernare locală, avem un program județean Neamț 2020 cu toate obiectivele noastre pentru următorul mandat. Avem încredere în președintele nostru domnul Mugur Cozmanciuc și în calitate de viitor președinte al Consiliului Județean vom avea tot sprijinul domniei sale în ceea ce privește zona Târgu-Neamț”, a precizat Traian Humulescu candidatul PNL la Primăria Târgu-Neamț.

Pe lista PNL pentru Consiliul Local se regăsesc nume noi, alături de nume vechi. Dacă pe poziția I îl găsim pe Traian Humulescu, pe cea de-a doua se află Andrei Aciocârlănoae, fiul actualului consilier PNL, Aurel Aciocârlănoae. Pe poziția a III-a se află Daniel Cozma, pe 4 Maria Vrînceanu, pe 5 Costel Iliescu, pe 6 Daniel Turluianu, pe 7 Cătălina Apopei, pe 8 Ion Burlacu. Restul, nici nu mai contează! (C.T. STURZU)

Articolul precedentANM: De duminică – frig, ploi şi grindină! La munte, lapoviţă şi ninsoare!
Articolul următorHCM Roman, locul 5 în Liga Naţională de Handbal
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.