tg batrana deces 01Luni, 3 august, la primele ore ale dimineții, pe strada Fundătura Fabricii, din Târgu-Neamț, o zonă mărginașă a orașului, s-au adunat grupuri de oameni, dar și două echipaje de la Criminalistică, pentru a afla cum a survenit moartea unei bătrâne de 71 de ani.

Din declarațiile martorilor, bătrâna nu avea casă și locuia mai mult pe unde apuca. Bătrâna a ajuns de joi la casa lui Corneliu Adam, de pe strada Fundătura Fabricii, fiind adusă de un anumit Silviu cu o Dacie.

Una din doamnele care locuiește pe strada cu pricina ne-a declarat că bătrâna a fost adusă de la magazinul Arianis: „Am auzit că a fost luată de pe scări de la magazinul Arianis și adusă aici. M-am întâlnit cu el, cu Cornel și l-am întrebat: De ce ai primit baba la tine, Cornele? Scoate bătrâna din casa ta că poate nu mai pleacă de la tine. După aceea am aflat că bătrâna este din Condreni, nu are casă și are vreo 70 de ani. Are un băiat și-l cheamă Solomon Dorel. De sâmbătă nu l-am mai văzut nici pe el, nici pe babă. Aseară, l-am văzut pe Cornel și când l-am întrebat unde e baba, mi-a zis că a plecat”.

tg batrana deces 02De cealaltă parte, Corneliu Adam spune că bătrâna i-a fost adusă acasă de un anume Silviu și că trebuia să stea la el până luni, ca apoi să o ducă la Mănăstirea Sihăstria: „Azi dimineață pe la 7,30 când m-am dus la ea am găsit-o moartă. Am chemat Poliția. Mie mi-a adus-o unul Silviu cu Dacia să stea la mine până luni, adică până azi, urmând să o duc la Mănăstire la Sihăstria. Acum trebuie să vină fiul ei să o ia. Eu am adus-o joi la mine, i-am dat să doarmă. Atât. Eu ce să fac. Să vină să o ia să o ducă la autopsie. Nu a băut nimic alcool, dar a băut multă apă și a mâncat un pachet de biscuiți. eu nu mai am voie să intru în casa mea ca să nu stric amprentele”.

Unul din polițiștii criminaliști sosiți la fața locului ne-a declarat că moartea bătrânei a survenit pe cale naturală. (C.T. STURZU)

Articolul precedentMaşina în stâlp, pasagerii răniţi şi şoferul fugar
Articolul următorS-a încheiat criza serului antiviperin! Sunt disponibile 150 de fiole!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.