Investiţia primăriei Târgu Neamţ în module de colectare separată a deşeurilor s-a făcut cu scopul de a oferi un confort cetăţenilor oraşului. Din păcate, la doar câteva luni de la montarea lor, unii cetăţeni au început să le folosească pentru alte scopuri, cum ar fi montarea de afișe publicitare. Un astfel de caz a dus la o amendă de  1.000 de lei, aplicată de către Poliţia Locală.

Pentru a depista pe cel care lipea afişe cu anunţuri ne-a trebuit două săptămâni. Şi anume, am dezlipit afişele pe un traseu stabilit şi un coleg în civil de la Poliţia Locală a urmărit acest lucru. Ca urmare a acestei acţiuni am depistat persoana şi l-am sancţionat cu 1.000 de lei amendă”, ne-a spus Florin Tofan, şeful Poliţiei Locale.

E păcat că aceste module în care primăria a investit din redevenţa celor de la Rossal sunt folosite pentru alte scopuri. Dacă vrem un oraş curat trebuie să-l şi păstrăm, şi asta depinde de fiecare dintre noi”, a spus primarul Daniel Harpa.

De cealaltă parte, Rossal Târgu Neamţ face şi ea apel la responsabilitate.

Articolul precedentEugen Țapu-Nazare, PNL: PSD își bate joc de toate eforturile pentru ținerea epidemiei de coronavirus sub control
Articolul următor1 an și 10 luni de închisoare și mașina confiscată, pentru contrabandă cu țigări
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.