primaria targu neamtJoi, 29 octombrie, la orele 15.00 aleșii locali din Târgu-Neamț vor participa la ședința ordinară a legislativului pe a cărei ordine de zi se regăsesc 18 proiecte.

Se remarcă un proiect care ar trebui să intereseze întreaga comunitate locală deoarece este vorba despre stabilirea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2016. Alte proiecte se adresează celor care doresc scutirea de la plată a impozitelor, taxelor și majorărilor de întârziere pentru persoanele fizice, eșalonarea la plată a majorărilor de întârziere pentru persoanele juridice.

Având în vedere cele întâmplate în ultima perioadă privind majoritatea în Consiliul Local cu siguranță că vor exista discuții aprinse între opoziție și putere cu privire la proiectul care vizează înlocuirea unui reprezentant al consiliului local din Adunarea Generală a Acționarilor la SC Centrul de Întreținere Urbană SRL, societate subordonată legislativului târgnemțean.

Ședința este importantă și deoarece aleșii vor trebui să aprobe și proiectul care se referă la stabilirea cuantumului unei burse de merit/performanță și a numărului acestora acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat în anul 2015-2016.

 

C.T. STURZU

Articolul precedent“Jocul” achizițiilor publice, după reguli noi! DOCUMENTE
Articolul următorSucces al micilor artişti pietreni în Portugalia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.