Vineri, 28 martie, la ora 12, va avea loc o ședință ordinară a Consiliului Local Târgu-Neamț, în care se vor regăsi pe ordinea de zi 15 proiecte de hotărâre. Unul dintre proiecte se referă și la implementarea unui sistem de plată online a taxelor și impozitelor. Dintre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi ce vor fi supuse aprobării regăsim două proiecte respectiv cele cu privire la acordarea înlesnirilor la plata obligațiilor fiscale restante datorate bugetului local de către persoanele juridice și fizice.

Un alt proiect de hotărâre supus aprobării este și cel cu privire la înregistrarea Primăriei Târgu-Neamț în Sistemul Național Electronic de Plată online a taxelor și impozitelor utilizând cardul bancar (SNEP) și aprobarea procentului și a modului de suportare a comisionului bancar la tranzacțiile online.

Pe ordinea de zi mai există și două proiecte de hotărâre care se referă la aprobarea obiectivului de investiții Extindere rețea distribuție gaze naturale pe strada Mihai Viteazul și pe strada Vultur. În aceeași ședință a legislativului târgnemțean, primarul Daniel Harpa va face o informare cu privire la Decizia nr. 22/2014 a Camerei de Conturi județeană Neamț. (C.T.S.)

Articolul precedentFondurile pentru medicamentele compensate, epuizate
Articolul următorLa Urgență, după un „pumn” de pastile