0:00

În cursul anului trecut, Poliția Locală Târgu-Neamț a efectuat 39 de pânde, iar, ca urmare a acestor pânde, 14 persoane suspecte au fost prinse și predate Poliției orașului. Așa se arată într-un bilanț al Poliției Locale Târgu-Neamț pe anul 2013. Tot în 2013, Poliția Locală, în urma adreselor făcute de târgnemțeni, a verificat și soluționat 210 sesizări verbale, telefonice și în scris.

Munca polițiștilor locali a constat și în legitimarea și avertizarea a 2.817 persoane, fiind aplanate un număr de 16 situații conflictuale. În anul 2013, s-au desfăşurat 149 de acțiuni mixte cu Poliția orașului, au fost expediate 41 de înștiințări către Parchet și Judecătorie, au avut loc 255 de acțiuni în comun cu diverse servicii din cadrul primăriei și 92 de acțiuni cu alte instituții publice locale. În anul 2013 au mai fost aplicate și 214 sancțiuni contravenționale, din care 37 avertismente, valoarea amenzilor ridicându-se la suma de 44.190 de lei.

Poliția Locală Târgu-Neamț are în dotare un autoturism utilizat pentru activitățile de patrulare în oraș. „Activitățile Poliției Locale Târgu-Neamț au avut în anul 2013 și au și în acest an ca obiectiv principal realizarea de acțiuni care să asigure ordinea și liniștea publică, combaterea fenomenului de vagabondaj, cerșetorie, activități de prevenție și de asigurare a unui climat de siguranță pentru cetățenii din Târgu-Neamț”, ne-a declarat Florin Tofan, șeful Poliției Locale Târgu-Neamț. (C.T.S.)

Articolul precedentPrimarul Harpa şi presa județeană
Articolul următorBiserica, în sprijinul copiilor cu handicap fizic