0:00

Într-o inițiativă menită să ofere o casă iubitoare pentru câinii fără stăpân, Salubritas S.A organizează o nouă ediție a Târgului de Adopții, care va avea loc în Ștrandul Tineretului Piatra-Neamț, la data de 1 iunie, între orele 12:00 și 16:00.

Toți câinii disponibili pentru adopție sunt complet pregătiți pentru a deveni membri ai noilor lor familii. Ei sunt microcipați, sterilizați, vaccinați și deparazitați, gata să ofere și să primească afecțiune. Adopția este complet gratuită, astfel încât toți iubitorii de animale să aibă posibilitatea de a-și găsi un prieten loial.

Târg de adopții de câini fără stăpân la Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVizitatorii târgului vor avea ocazia să interacționeze direct cu câinii, să afle detalii despre adăpostul public Piatra-Neamț și să se informeze asupra procedurii de adopție.

Acest eveniment este susținut de Primăria Piatra-Neamț, Biroul pentru Protecția Animalelor I.P.J. Neamț, Asociația “CLAUDIA ÎNCĂ O ȘANSĂ”, Tudor Doc-Vet S.R.L. și Frizeria Canină Mushypet, care va fi prezentă pentru a oferi sfaturi despre îngrijirea câinilor.

Denisa POPA

Articolul precedentCaravana „Piatra pe bicicletă”, duminică, 2 iunie
Articolul următorFOTO. Cei mici au sărbătorit 1 Iunie alături de polițiști, pompieri și jandarmi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.