pietricica turism

Adrian Dămoc este tânărul care a murit aseară, sub roțile trenului, în Gara Roman. El era pompier voluntar în comuna natală, în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Săbăoani.

Cu echipa a participat la mai multe etape ale concursurilor destinate pompierilor voluntari, iar anul acesta SVSU Săbăoani a reușit performanța să se claseze pe locul I la faza națională. Pasionat să salveze oameni aflați în împrejurări limită, Adrian era și un bun sportiv, mereu pregătit să ajute. În seara de 6 noiembrie, însă, a coborât din trenul care era garat pe linia 1 și a pornit să traverseze direct prin fața trenului care circula pe linia 2. N-a mai apucat, fiindcă a fost surprins și n-a avut nici o șansă.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț transmit familiei un mesaj de condoleanțe: „Suntem alături de familie și de prieteni în aceste triste momente, la fel de îndurerați ca toți cei care l-au cunoscut pe tânărul salvator. Ne vom aminti mereu de zâmbetul lui vesel, de optimismul lui molipsitor și de implicarea lui sinceră și totală pentru binele comunității. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”. (ZCH.NEWS)