Polițiștii au stabilit că persoana care a incendiat o autoutilitară, parcată în fața unei locuințe din Negrești, în noaptea de 7 spre 8 octombrie, este un tânăr de 20 de ani din localitate. El a fost reținut și astăzi, 9 octombrie, urmează să fie prezentat instanței, cu propunerea de arestare preventivă.

„În fapt, în noaptea de 7 spre 8 octombrie, în jurul orei 01.30, poliţiştii Secţiei de Politie Gârcina au fost sesizaţi de către un bărbat de 52 de ani, din Negreşti, despre faptul că la o autoutilitară pe care o parcase în faţa locuinţei sale, era în desfăşurare un incendiu. În aceeaşi dimineaţă, respectiv 8 octombrie, în jurul orei 07.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Gârcina au fost sesizaţi de către o femeie de 30 de ani, din Piatra Neamţ, despre faptul că în noaptea de 07/08.10.2018, i-au fost distruse anvelopele autoturismului personal, parcat în faţa locuinței socrilor săi din Negreşti”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Polițiștii au stabilit că ambele distrugeri sunt „opera” aceluiași tânăr care, de altfel, și-a recunoscut faptele. (C.M.)

Articolul precedentACTUALIZARE Câinii care au sfâșiat un bărbat din Bârgăuani au fost eutanasiați
Articolul următorIncendiul de la Maluco – investigaţii ale pompierilor şi poliţiei * Patronul Costică Manole: „Nu am asigurare!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.