Tânără reținută pentru că și-a incendiat casa, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii au identificat persoana care a dat foc casei din Almaș, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie. Femeia, în vârstă de 26 de ani, a fost reținută de polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Gârcina. Se pare că din cauza geloziei aceasta a dat foc casei. „Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, persoane necunoscute, ar fi incendiat locuința unui bărbat din localitatea Gîrcina. În cursul zilei de 27 ianuarie a.c., în baza activităților investigative desfășurate în cauză, polițiștii au reușit depistarea persoanei bănuite de comiterea infracțiunii. Tânăra în cauză, soția bărbatului, a fost condusă la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Ea va fi condusă astăzi la Parchetul Piatra-Neamț cu propunerea luării unei măsuri preventive.

În cazul incendiului de azi noapte, când a ars grajdul și animalele din gospodăria unui localnic din Borlești, reiese că nu sunt indicii clare că cineva ar fi dat foc intenționat grajdului. „Din cercetările efectuate până în acest moment, reiese că proprietarul, un bărbat în vârstă de 76 de ani, mergea în fiecare seară în grajd cu o lumânare, pe care o atârna de o grindă, locul de unde a și pornit incendiul. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. La finalul misiunii de stingere, pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a fost provocat intenționat. Bătrânul a vrut să-și salveze animalele și a suferit arsuri ușoare la mâini. 5 vaci și un cal au pierit în foc.

C.I.

Articolul precedentUn bărbat din Farcașa, care a încercat să violeze o fetiță de 5 ani, în Italia, a fost prins în Harghita
Articolul următorInvermectina aprobată într-o țară din Europa ca tratament contra Covid-19