pietricica turism

O tânără, de 25 de ani, din Roman, a fost dată dispărută, după ce a plecat, a treia oară, anul acesta, de bună voie, de la concubinul ei. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din Horia, a reclamat, ieri, la poliție faptul că femeia nu s-a mai întors din 18 octombrie.

 

foto IPJ Neamț

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Dulcești continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitei Eugenia Tatiana Tulbure, de 25 de ani, dispărută la data de 18 octombrie 2019, potrivit IPJ Neamț. Tânăra are 1,65 m, în greutate de 48 kilograme, corpolență atletică, ochi căprui, faţă ovală, păr brunet lung. Tânăra prezintă o cicatrice postoperatorie în zona stângă a abdomenului. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o geacă neagră, hanorac crem închis, blugi albaștri, fiind încălțată cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Horia, în vederea depistării acesteia. Oricine poate oferi informaţii ce ajută la depistarea femeii este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție. (ZCH.NEWS)