politie masinaLa data de 04.06.2015, în jurul orelor 02:15, Inspectoratul de Poliție județean Bacău a fost sesizat prin 112, despre faptul că pe spațiul verde, din fața unui bloc din municipiul Bacău, se află o persoană de sex feminin de aproximativ 24 ani, dezbrăcată complet care a căzut de la un apartament situat la etajul IV.

La faţa locului a sosit un echipaj SMURD care a transportat persoana în cauza la Secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale unde a rămas internata în Secţia chirurgie. În urma investigaţiilor medicale asupra persoanei în cauza s-a stabilit următorul diagnostic: politraumatisme, traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal cu şoc, fractura omoplat stâng,contuzie brat stâng şi femur stâng, multiple plăgi.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativa care a stabilit că tânără în vârstă de 24 ani, venise în vizită la un bărbat de 36 ani, cu care se cunoștea de mai mult timp în jurul orelor 00:30, după ce au discutat în prealabil telefonic. Au consumat împreună băuturi alcoolice până în jurul orei 02:00 și pe fondul consumului excesiv de alcool aceştia s-au certat, iar victima a căzut din balconul apartamentului. Ulterior bărbatul la care venise în vizită a aruncat pe geam hainele şi bunurile acesteia, precum şi mai multe sticle de votcă, şi a refuzat să permită accesul polițiștilor în apartament.

În această situaţie s-a intervenit pentru asigurarea accesului în apartament cu polițiști din cadrul S.A.S, în interior fiind găsit bărbatul de 36 ani, în stare avansată de ebrietate, fiind condus la sediul Poliţiei pentru cercetări. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie înaintat către Parchet cu propuneri corespunzătoare. (Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Suceava)