Un tânăr, de 23 de ani, din Vânători-Neamţ, după ce a băut cu nişte amici în magazinul sătesc, a vrut să-şi ia ţigări pe datorie. Pentru că a fost refuzat, a făcut scandal şi i-a lovit pe 5 bărbaţi aflaţi cu el.

Incidentul s-a petrecut ieri, 29 octombrie, pe la ora 17 și angajaţii barului au sunat la 112. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Secția de Poliție Rurală Târgu-Neamţ, însoţiţi de jandarmi. După ce i-au potolit, i-au condus la sediul poliției pe cei implicaţi în scandal.

“Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 23 de ani, din Vânători-Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra a cinci persoane. Totodată, cel în cauză, ar fi provocat distrugeri asupra unor bunuri aparținând societății comerciale, tulburând ordinea și liniștea publică. În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice“, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Astăzi, 30 decembrie, magistraţii Judecătoriei Târgu-Neamț urmează să decidă ce măsură preventivă vor lua față de tânăr.

Angela Croitoru

Articolul precedentDat dispărut din ajunul Crăciunului, un bătrân a fost găsit mort pe câmp
Articolul următorÎncă o tragedie: O bătrânică a pierit în incendiul locuinței