Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a fost accidentat grav în localitatea Ion Creangă, astăzi, 10 martie, după ce-a încercat să traverseze DJ 207 C, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat de 51 de ani, din Ion Creangă, conducea un vehicul destinat transportului public de persoane, pe DJ 207 C, pe raza aceleiași localități, ajuns la intersecţia cu DJ 207 D, a surprins şi accidentat, un tânăr de 20 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului a rezultat rănirea tânărului, acesta fiind preluat şi transportat la spital pentru investigaţii medicale”, ni s-a comunicat de la Biroul de presă al Poliției Neamț.

Tânărul a fost transportata la spitalul din Roman, de unde a fost transferat la Iași. Era în stare de comă. Șoferul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

C.M.

Articolul precedentCoronavirus, situația oficială: 357 persoane izolate acasă, nici o persoană infectată
Articolul următorVIDEO: Înscrierea la pregătitoare se amână