0:00

Tânăr fugărit pe stradă, cu cuțitul, de un tâlhar care i-a luat bicicleta, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 22 de ani, din Piatra-Neamț, care se afla la Dragomirești în seara de 5 septembrie, a fost victima unui tâlhar.

Din investigațiile efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Piatra Neamţ, se afla împreună cu alţi trei tineri pe un drum din localitatea Dragomireşti ar fi fost acostat de către un tânăr de 27 de ani, din aceeaşi localitate, care pe fondul unor neînţelegeri mei vechi şi a consumului de alcool, l-ar fi ameninţatat cu un obiect tăitetor-înţepător şi i-ar fi solicitat să-i dea bicicleta şi telefonul mobil”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În momentul în care tânărul a refuzat, acesta ar fi încercat să-l lovească , însă tânărul de 22 de ani a fugit de la faţa locului, fiind urmărit de către cel în cauză. La scurt timp, echipajul de poliţie ajuns la faţa locului l-a identificat pe tânărul de 27 de ani, care avea asupra sa bicicleta persoanei vătămate, acesta fiind condus la sediul poliţiei”.

Ioan Aman Ciubotaru a fost  reținut, pentru 24 de ore, sub acuzația de tâlhărie calificată, iar bicicleta a fost recuperată și predată proprietarului. În ziua de 6 septembrie, agresorul a fost prezentat Judecătoriei Piatra-Neamț, iar instanța a decis:  ”Dispune arestarea preventivă a inculpatului C.I.A., cercetat în dosarul penal nr. 3869/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, prevăzută de art. 233 – art. 234 alin. 1 literele a şi d Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 06.09.2020 şi până la data 05.10.2020, inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 06.09.2020, ora 17:20”.

C.M.

Articolul precedentO localitate din Neamț este zonă roșie de coronavirus, înainte de începerea școlii
Articolul următorConferință de presă Prefectura Neamț despre începerea anului școlar