Tânăr dispărut din Timișești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Urecheni continuă activitățile de căutare ale unui tânăr în vârstă de 28 de ani, Andrei Aioane, din Timișești.

Acesta a fost dat dispărut astăzi, 1 iunie, de către cumnatul său, care a sesizat poliția precizând că acesta a plecat ieri de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – 1.80 m, greutate – 130 de kilograme, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt. Prezintă ușoare dificultăți de vorbire.

În momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o bluză albă, pantaloni negri tip raiat, fiind încălțat cu șlapi din material plastic de culoare neagră.

Polițiștii împreună cu jandarmi, voluntari și pompieri au făcut verificări în Timișești și comunele limitrofe, căutându-l și în locurile pe care le frecventa. Căutările vor fi reluate în cursul zilei de mâine.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘapte copii răniți într-un accident la Dorohoi
Articolul următorTradiții și obiceiul de Ispas – Înălțarea Domnului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.