0:00

Un scandal, după un chef cu băutură, în care a fost implicat un grup de tineri, în Tupilați, vineri, 4 noiembrie, s-a terminat în jurul orei 21:30, după ce un bărbat de 25 de ani a fost înjunghiat de un băiat de 17 ani. Polițiștii din Secția Rurală Ștefan cel Mare au ajuns la fața locului, după ce au fost sesizați că mai multe persoane provoacă scandal.

Tânăr de 25 de ani din Tupilaţi  înjunghiat în timpul unui scandal la băutură, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că, în timp ce un grup de tineri se afla pe un drum public, în localitatea Tupilați, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, un minor de 17 ani, din Dragomirești, folosindu-se de un obiect tăietor înțepător, ar fi exercitat acte de violență asupra unui tânăr de 25 de ani, din Tupilați, tulburând astfel ordinea și liniștea publică”, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Rănitul a fost transportat cu ambulanța la Centrul de Primiri Urgențe Roman. Polițiștii l-au reținut pe minorul de 17 ani, pentru 24 de ore, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. (Angela Croitoru)

Articolul precedentPeste 5 mc lemn furat confiscat și amenzi de 3.000 de lei
Articolul următorL4 Speranţa Răuceşti urcă pe 2 înainte de disputa cu lidera, Victoria Horia * Unirea Trifeşti a ajuns pe 3
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.