Un tânăr, Iosif Giurgi, de 32 de ani, din comuna Sagna, a fost dat dispărut de tatăl său, în ziua de 31 august și încă nu a fost găsit. Tânărul a plecat de acasă în ziua de 28 august și nu a mai revenit. Astăzi, 2 septembrie, polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Neamț fac apel la oricine are informații sau l-a văzut pe tânărul căutat să sune la 112 sau să anunțe la cea mai apropiată unitate de poliție.

Tânăr dat dispărut, căutat de poliție, ZCH NEWS - sursa ta de informații

 

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Sagna continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitului GIURGI IOSIF, de 32 de ani, din Sagna.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați, la data de 31 august a.c., de către un bărbat, de 66 de ani, din Sagna, cu privire la faptul că fiul său, GIURGI IOSIF, de 32 de ani, a plecat de la de la domiciliu, în data de 28 august 2019, și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,75 – 1,80 m, greutate – 100 de kilograme, ochi căprui, faţa ovală, păr castaniu.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă roșie, tricou alb, pantalon albastru, fiind încălțat cu adidași crem.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Sagna, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

(Sursa IPJ Neamț)

Articolul precedentPolițiștii locali vor putea filma cetățenii pe care îi amendează
Articolul următorHoț din Iași, prins în flagrant la Roman