Comuna Tămășeni se poate mândri, începând de ieri, cu un centru medical de toată frumusețea, unul dintre cele mai moderne din întreg județul. La tăierea panglicii inaugurale a acestui edificiu au luat parte oficialitățile județului – vicepreședinții CJ Neamț, Emilia Arcan și Dan Manoliu, consilieri județeni, alături de președintele PSD Roman, Leonard Vacaru.
Inaugurarea a fost precedată de o slujbă de sfințire și binecuvântare oficiată de preoții romano-catolici din parohia comunei. Valoarea totală a lucrărilor la acest impunător edificiu se cifrează la aproape 21 de miliarde de lei vechi,  fonduri provenite exclusiv din bugetul local. „
Asistăm la un moment deosebit de important pentru comunitatea noastră. De pe urma acestui centru medical vor beneficia nu doar locuitorii satului Adjudeni, ci și cei din întreaga comună. Este o investiție deosebit de importantă pentru noi și mă bucur că am ajuns ziua în care să o dăm în folosință”, a spus primarul comunei, Ironim Andrici.
„Vin cu mare bucurie și emoție în comuna dv. Vă spun cu toată sinceritatea că, acum, aveți una dintre cele mai moderne investiții de acest gen din județ și chiar din țară”, a punctat vicepreședintele CJ Neamț, Dan Manoliu. (A.S.)