0:00

Sute de nemțeni, la spectacolul caritabil De Crăciun, Împreună!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn seara de luni, 18 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra Neamț a găzduit un concert de caritate cu nobila misiune de a aduce zâmbete pe chipurile nemțenilor oropsiți de soartă.

Spectacolul a fost organizat de Carmen Elena Nastasă – președinta femeilor social-democrate din județ, cu sprijinul colegilor, în cadrul campaniei de fapte bune “De Crăciun, Împreună!”, demarată în luna cadourilor la inițiativa primarului orașului Târgu-Neamț, Daniel Vasilică Harpa- președintele PSD Neamț.

Sute de nemțeni, la spectacolul caritabil De Crăciun, Împreună!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSute de oameni și-au ocupat locurile în sală, pe baza unei donații de 20 de lei. Timp de peste două ore, s-au încărcat cu speranță și energie pozitivă, din lumea magică a colindelor și a datinilor specifice sărbătorilor de iarnă, grație artiștilor care le-au cântat și i-au încântat, pro-bono. Se cuvine să aducem mulțumiri trupei Bee Patrol, Valentina School Ballet, Comunitatea Elena Piatra Neamț, Next STAR, Ansamblul folcloric „Comorile Neamțului”, Laurențiu Marian & Ansamblul de cântece populare „Nemțișorul”.

Sute de nemțeni, la spectacolul caritabil De Crăciun, Împreună!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, suntem bucuroși să anunțăm că banii adunați în urma acestui spectacol vor fi folosiți pentru a oferi PC-uri unor copii de excepție din județul nostru, care provin din familii cu venituri modeste.

Vă mulțumesc, oameni buni, pentru că mi-ați fost aproape și pentru că apelul meu nu a rămas fără ecou.

De Crăciun, împreună, înlocuim lacrimile cu zâmbete!“, transmite Carmen Elena Nastasă.

O dată cu lansarea campaniei de fapte bune la nivel de județ, în luna decembrie, social-democrații au trecut politica pe plan secund și se dedică acțiunilor sociale/umanitare pentru a împărtăși căldura și speranța în comunitățile din Neamț.

Brazi împodobiți în spitale, proiecții de film și concerte de colinde, cadouri pentru copiii necăjiți, donații de PC-uri și… timp petrecut împreună cu nemțenii mai puțin norocoși – sunt doar o parte din ce au realizat social-democrații nemțeni în cadrul acestei inițiative, până acum.

Sute de nemțeni, la spectacolul caritabil De Crăciun, Împreună!, ZCH NEWS - sursa ta de informații „ Indiferent de furtuni și lovituri, social-democrația a rezistat datorită sprijinului poporului român. De aceea, campania >De Crăciun, Împreună!< vine din recunoștința noastră pentru cei care ne dau putere și încredere să mergem mai departe.

Aseară, la Piatra Neamț, am trăit magia Crăciunului alături de circa 500 de nemțeni din toate zonele Neamțului, inclusiv colegi primari și președinți de organizații, membri sau oameni Sute de nemțeni, la spectacolul caritabil De Crăciun, Împreună!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiifără culoare politică, dar cu dorința de a face BINE. Mulțumim din inimă tuturor pentru susținere, felicitări artiștilor, dar și colegei noastre, Carmen, pentru buna organizare a spectacolului caritabil!”, transmite Daniel Vasilică Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț și președintele PSD Neamț, inițiatorul acestei campanii de fapte bune.

Împreună, facem diferența! De Crăciun și în fiecare zi!

Sărbători fericite și mii de mulțumiri pentru altruismul de care dați dovadă, dragi nemțeni!

Biroul de Comunicare PSD Neamț

Articolul precedentCum sa faci plati in siguranta cu cardul
Articolul următorMoșul și echipa PSD Roman, daruri de Crăciun pentru copiii de la Centrul “Iubire și Speranță”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.