De luni, 9 august, nemțenii care sunt în căutarea unui loc de muncă pot alege din oferta extrem de diversă a firmelor private. Din cele 466 joburi disponibile în această perioadă, 97 sunt în zona Piatra-Neamț. De la femeie de serviciu, la ingineri, șomerii calificați și cei necalificați au la dispoziție mai multe opțiuni în mecanică, zootehnie, telecomunicații, prelucrarea lemnului, etc.

Zona Roman rămâne cea mai generoasă, cu 299 de locuri de muncă, atât în comerț, horeca, servicii, cât și în construcții și industria conexă.

Pentru șomerii din zona Târgu Neamț sau pentru cei care vor să-și schimbe angajatorul sunt 70 de joburi. Se caută mecanici, tâmplari, sculptori, drujbiști, circulariști, excavatoriști, pentru a menționa doar câteva dintre calificările cerute de angajatorii din zona Târgu Neamț. Trei firme au nevoie și de ingineri în domeniul construcții și industrie alimentară. De remarcat că cele mai multe locuri de muncă sunt în orașul Târgu Neamț, în vreme ce în rural oferte de angajare vin din comunele Petricani, Drăgănești, Răucești, Vânători, Bălțătești și Grumăzești.

Orice informații în legătură cu firmele care au nevoie de lucrători pot fi solicitate la telefonul 0233.237780 al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț.

C.I.

Articolul precedentL2 Poli Iaşi pierde şi în etapa a doua, pe teren propriu
Articolul următorBăiețel de 13 ani lovit de mașină la Crăcăoani. Soferul beat a fugit de la locul accidentului