reclama autocenter

Viorel Baciu, candidatul PNL la primăria comunei Vânători-Neamţ are susţinere publică din partea unor oameni de vază ai comunei, cum sunt familia de medici de familie Veronica şi Dan Topliceanu, prof. Mihaela Amariei sau ing. Victor Iacoboaea.

Dr. Veronica şi Dan Topliceanu: „Domnul Viorel Baciu se remarcă prin seriozitate, bun simţ şi printr-o atitudine civică, pertinentă şi eficientă. Şi-a adus o contribuţie evidentă la menţinerea unui echilibru în folosul cetăţeanului ca membru în Consiliul Local al comunei de-a lungul celor trei mandate. Domnul Viorel Baciu este un model demn de urmat şi în viaţa privată, are doi copii cu o educaţie pe măsura părinţilor, soţia dumnealui fiind profesor de matematică la Liceul Vasile Conta din Târgu Neamţ. Domnul Viorel Baciu activează cu succes în economia privată fiind un exemplu de muncă şi cinste. De asemenea are un spirit de corectitudine şi dreptate, de care comuna noastră are negreşit nevoie. Îi urăm mult succes!”

Prof. Mihaela Amariei: „Un om între oameni, aşa l-aş caracteriza pe domnul Viorel Baciu. Dumnealui surprinde permanent prin grija pentru calitatea vieţii oamenilor, oferind cetăţenilor încredere şi respect. Optimismul şi spiritul de echipă, dar şi seriozitatea domnului Viorel Baciu sunt calităţi ce îl ghidează în viaţa personală şi în activitatea profesională, făcând din dumnealui un om motivat. Cred cu tărie că domnul Viorel Baciu are soluţia pentru a fi un bun primar al comunei noastre: lucrul de calitate, competenţa, onestitatea şi munca în echipă. Succes, domnule Viorel Baciu!”

Ing. Victor Iacoboaea: „Viorel Baciu, fiu al satului, om destoinic, energic, cu putere de muncă, dornic de a pune în practică un proiect ambiţios de dezvoltare şi înfrumuseţare a comunei. Conducând o afacere de succes în privat, va putea transpune în practică experianţa acumulată în decursul timpului, creând noi locuri de muncă în comuna noastră prin atragerea de fonduri europene, dezvoltarea turismului local şi agroturismului, valorificarea întregului potenţial uman şi local cu care a înzestrat Dumnezeu comuna noastră. Fiind un om onest, cinstit, de caracter, cu experianţa de trei mandate în Consiliul Local, îl recomand pentru funcţia de primar al comunei Vânători-Neamţ. Succes, domnule viitor primar!”

C.T. STURZU

 

Articolul precedentTransformator în flăcări, două anexe mistuite în incendiu
Articolul următorL3S1 CSM Ceahlăul şi Bradu au înregistrat înfrângeri în etapa a II-a
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.