0:00

Suspect de viol din Iași arestat la București, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Iaşi, suspectat de viol, lipsire de libertate şi tâlhărie, a fost găsit şi arestat în Bucureşti, după o acţiune comună a poliţiştilor ieşeni şi bucureşteni. Acesta se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile, urmând să răspundă pentru faptele sale.

„Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 07 martie ac, bărbatul, de 45 ani, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei din comuna Răducăneni, unde sub amenințarea cu acte de violență, ar fi violat-o și ar fi deposedat-o de bani în lei și în valută.

După ce ar fi comis fapta, bărbatul a părăsit localitatea, fiind depistat, la data de 08 martie ac, în urma colaborării dintre polițiștii ieșeni și cei bucureșteni, pe raza municipiului București“, a precizat agent Ioana Laura Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

În baza mandatului de aducere emis pe numele său, bărbatul a fost condus la cercetări, iar miercuri, 9 martie, a fost reținut de polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași.

În aceeaşi zi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, magistraţii dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Biroului pentru Operaţiuni Speciale Iași.

Angela Croitoru

Articolul precedentAccident mortal în Piatra Neamț
Articolul următorGeorge Lazăr, președintele PNL Neamț, numit secretar de stat în Guvern, la Ministerul Energiei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.