reclama autocenter

Premierul României, Ludovic Orban, a anunțat astăzi, 28 iulie, ce noi restricții are în vedere Guvernul, care ar putea fi introduse începând cu data de 1 august. În dezbatere se află limitarea programului cluburilor și teraselor în unele zone precum și obligativitatea purtării măștilor în spații deschise aglomerate.

„Singurele discuții sunt legate de limitarea programului la cluburi și terase, dar numai în anumite zone unde e gradul de răspândire mai mare. Deci nu la nivel național.

De asemenea, e discuția legată de posibilitatea introducerii obligativității purtării măștilor în spații deschide aglomerate, unde nu se poate păstra distanța de protecție”, a explicat Ludovic Orban.

Premierul a anunțat că specialiștii au formulat o serie de recomandări și propuneri de care se va ține cont. Măsurile vor fi stabilite într-o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență de marți, 28 iulie, și reglementate într-o ședință de Guvern care ar urma să aibă loc o zi mai târziu.

Articolul precedentAmenzi usturătoare pentru cei care ocupă parcarea persoanelor cu handicap
Articolul următorGuvernul PNL alocă bani pentru dezvoltarea rețelelor de distribuție a gazelor naturale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Despre Covid-19. Vrem și noi mai multe informații despre situația concretă din județ. Observ că în alte județe acest lucru este posibil. Nu mai departe decât jud. Suceava (vedeți monitorulsv.ro). Argumente: în localitățile fără infectați oamenii vor avea satisfacția că respectarea măsurilor* nu este inutilă, iar unde sunt cazuri se va sporii vigilența ..

Comments are closed.