Doi dintre participanţii la trafic s-au ales cu dosare penale în acest sfârşit de săptămână: un tânăr de 27 de ani, din Roznov şi o femeie, de 51 de ani, din Piatra-Neamţ. Tânărul conducea o motocicletă, în noaptea de 12 spre 13 mai, şi un echipaj de poliţie i-a făcut semna să oprească, însă el şi-a continuat deplasarea. A fost urmărit, oprit în cele din urmă şi a refuzat să sufle în etilotest, dar mirosea a alcool. A fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sănge în vederea stabilirii alcoolemiei. Verificările făcute în baza de date aveau să scoată la iveală o altă surpriză: tânărul avea permisul de conducere anulat din luna ianuarie 2018. Acum va fi cercetat pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Femeia a provocat o tamponare, în localitatea Alexandru cel Bun. Ea conducea un autoturism pe DN15, din direcţia Bicaz spre Piatra Neamţ, şi a lovit o maşină la al cărei volan se afla un bărbat de 40 de ani, din Bicaz, care încetinise pentru a vira la stânga.

Ambii conducători auto au fost testaţi, iar în cazul femeii, aparatul alcooltest a indicat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condusă la spital, pentru a i se recolta sânge şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

C.M.

Articolul precedentA sunat la 112 pentru că poliţiştii i-au luat permisul
Articolul următorL5 Victorii detaşate pentru Bravo Bodeşti, Energia Pângăraţi şi Flacăra Brusturi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.