0:00

Surpriză:  Vedeta de la ”Românii au talent” , Isabela Stănescu a picat examenul de bacalaureat, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Sursă foto: ProTv

Bursieră a Fundației Regina Margareta, laureată a nenumărate concursuri, fata care a impresionat juriul de la ”Românii au talent”, fostă elevă a Liceului de Arte ”Victor Brauner”, Isabela Stănescu nu a reușit să depășească bariera examenului de bacalaureat, unde a obținut doar media de 5,63. Ea a reușit să obțină nota 6 la Logică, comunicare și argumentare, 5,8 la Limba și literatura română și 5,1 la Istorie. Evident că, după judecarea contestațiilor, ar putea obține medie de trecere.

Isabela Stănescu a impresionat atât prin interpretarea deosebită de pe scena de la ”Românii au talent”, dar și prin modul în care s-a prezentat, mândră de obârșia sa de țigancă. Evoluțiile sale au impresionat o țară întreagă și, în scurt timp, a devenit o adevărată vedetă, în Piatra Neamț și nu numai. De-a lungul carierei sale, a reușit să obțină trofeul la secțiunea de canto clasic al Concursului Internațional de Interpretare Muzicală ”Emanuel Elenescu”, premiul I la Olimpiada Națională de Muzică, premiul I finalist la Concursul Național de Canto Clasic ”Achim Stoia” și, de asemenea, la Concursul Național de Teoria Muzicii ”Constantin Constantinescu”.

Într-un interviu acordat ziarului Adevărul a devoalat ce așteaptă în continuare de la viață: ”Tânăra subliniază că nu este interesată de faimă sau bani, ci se mulţumeşte să-i ajute măcar puţin pe oamenii din comunitatea ei, să le dea curajul de a-şi dori şi de a încerca să obţină mai mult de la viaţă. Dar Isabela a reuşit să dărâme bariere inclusiv în comunitatea romă din care face parte. Nu doar că face muzică clasică, ea îşi doreşte să urmeze Conservatorul, un lucru ieşit din comun. De asemenea, i-ar plăcea să ajungă la Opera Naţională, dar se gândeşte serios şi la o carieră în învăţământ, la Liceul de Arte ”Victor Brauner” Piatra Neamţ, pentru că îşi doreşte să-i ajute pe copii, aşa cum la rândul ei a fost ajutată.”

Rămâne de văzut dacă pasul spre Conservator va fi făcut anul acesta sau în cel următor, în funcție de rezultatul final al examenului de Bacalaureat.

La Liceul de Arte ”Victor Brauner”, procentul de promovabilitate la Bacalaureat, înainte de contestații, este de 61,29%. Această valoare, dar și rezultatul Isabelei ridică problema bacalaureatului diferențiat, mai ales în cazul liceelor vocaționale.

Mai multe despre Isabela Stănescu puteți citi aici, aici și aici. (ZCH News)

Articolul precedentUltima oră: Contract pentru 80 de locuințe sociale în valoare de 19,7 milioane lei semnat de Primăria Târgu Neamț
Articolul următorGospodării îngropate în mâl și la trei săptămâni de la inundații: ”A fost cherirea lumii!”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.