reclama autocenter

Puține mai sunt momentele de bucurie pentru pietreni venite din zona sportului de echipă. Voleibalistele de la Unic Piatra Neamț au ținut să rupă șirul rezultatelor negative și au furnizat o surpriză de proporții în această seară (17 februarie). Într-un meci văzut de toată țara prin intermediul Digi Sport, Hambele și compania au spulberat Știința Bacău în trei seturi (22, 24, 16) și au demonstrat că și în șapte jucătoare poți să învingi clar una din principalele forțe ale campionatului. Pietrencele s-au mobilizat exemplar și au făcut cel mai bun meci din actuala ediție. Jos pălăria pentru Pintea – Buz, Hambele (căpitan), Bobi, Dancu, Andreica, Ciucu (libero) și pentru antrenorii Rareș Gavril și Mihaela Voivod alături de președintele Vasile Ouatu!

”Am biruit!Așteptam să producem și noi o surpriză în campionatul acesta și ne bucurăm că a venit cu Știința Bacău. Am crezut foarte mult că putem învinge formația din orașul vecin printr-un joc bun și jucând bine, normal că vine și rezultatul. Fetele s-au dăruit enorm și le mulțumesc. După 2-0 la seturi mă gândeam că e bun și un punct dar iată că am reușit mult mai mult și ne bucurăm. Băcăuancele cred că nu se așteptau să jucăm așa de bine și cu atâta determinare. Ne-au subestimat și iată ce au pățit. Domnul Ouatu a plâns și ne-a felicitat. Nu am mai bătut Bacăul în maniera aceasta de prin 2007”, a declarat profesoara Mihaela Voivod, antrenoarea secundă a Unicului.

Cu 26 de puncte, Unicul se menține pe locul al 6-lea în clasament, ultimul care asigură intrarea în prima grupă valorică. (Ana Moise)

Articolul precedentVIDEO Retrospectivă știri 13-17 februarie 2017
Articolul următorLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui – 18.02.2017
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.