Surpriza de la Roman: PSD se pare că va câștiga clar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOra 23:50, Sediul PSD Roman. Agitația caracteristică orelor de după închiderea votului este maximă: toată lumea dă sau primește telefoane, SMS-uri, toată lumea vorbește cu toată lumea. Și toți vor să vorbească cu Dan Manoliu, președintele organizației și candidat pentru Senatul României.

Până la această oră, din datele ajunse la sediul de campanie (fie prin SMS-uri, fie prin telefoane, fie prin prezența directă a reprezentanților din secții care vin să raporteze), se creionează o victorie peste așteptări pentru candidații  PSD pentru Senat. La peste 20 (din cele 43) de secții din Roman, diferențele între voturile obținute de PSD și voturile obținute de PNL sunt foarte mari. La multe secții PSD a obținut un număr dublu de voturi față de PNL. Asta pentru Senat. Surprinzător este faptul că – în cele mai multe din secții – PSD obține mai multe voturi decât  PNL și pentru Camera Deputaților.

În condițiile în care votul final va confirma rezultatele de până acum, este posibil ca romașcanii să aibă încă doi reprezentanți în Parlament pe lângă Alexandru Rotaru. Este vorba de Dan Manoliu la Senat și, în cazul unui rezultat foarte bun, a lui Viorel Stan la Camera Deputaților. Dacă PSD va câștiga, se va confirma că romașcanii nu au văzut cu ochi buni candidatura lui Laurențiu Leoreanu pentru Camera Deputaților.

(Dan Ailincăi)

Articolul precedentACTUALIZARE Exit-poll-urile anunţă o victorie zdrobitoare a PSD! Primele declaraţii oficiale!
Articolul următorACTUALIZARE. Toate mașinile Salvamont Neamț au fost zdrobite de un brad
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.